İletişim +90 312 340 06 76
Futbol

  • Adres                    
  • Yetkili                  : 
  • Antreman Saati : 

 

 

BAL LİGİ:

1- TENNİK DİREKTÖR YRD : SERDAR ŞEKER 

2- KALECİ ANTRENÖRÜ   : MAHMUT KILIÇARSLAN

3- MASÖR             : DENİZ KARAYEL

4- MALZEMECİ          : MENDERS 


BÖLGESEL AMATÖR LİG

BAL LİĞİ TAKIMIMIZDAN;

-20 SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİLER. 

 

 U 19 FUTBOL TAKIMI 

KEÇİÖREN BAĞLUM SPOR HOCA : AHMET 

SPORCU SAYISI  : 40

MİLLİ SPORCUSU : 2

 

 U 19 FUTBOL TAKIMI 2010-2013 YILLARINDA:

36 MADALYA

2 KUPA ALARAK GRUBUNDA BİRİNCİ  OLMUŞTUR.

 


KEÇİÖREN BELEDİYESİ MİNİ DÜNYA KUPASI FUTBOL TURNUVASI


Keçiören Belediyesi ve Keçiören Bağlum Spor kulübünün 2010 yılında düzenlemiş olduğu Mini Word Cup Futbol turnuvası, dünya kupasına katılan ülke büyükelçiliklerinin  oluşturduğu takımlarının katılımı ile kalaba spor tesislerinde düzenlendi.Keçiörenlilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya Belediye Başkanı Mustafa Ak, Almanya Büyükelçisi Eckart Cunts, Güney Afrika Cumhuriyeti Büyükelçisi Tebogo Seokolo, eski milli futbolcu Tanju Çolak ile çok sayıda yerli ve yabancı davetli katıldı.


Dünya Kupası ’na katılan ülkelerden 13’ünün büyükelçilikleri ile TRT ve Keçiören Belediyesi  takımlarını futbol sahasında buluşturan Keçiören belediye başkanı Sayın Mustafa AK yaptığı Açıklamada, "Amacımız, 2010 Dünya Kupası’na katılan ülkelerin büyükelçilik çalışanlarını Türkiye’de dostluk turnuvası adı altında bir araya getirmekti, bunu da başardığımız için mutluyuz. Bu turnuvanın düzenlenmesine öncülük yapan Güney Afrika Cumhuriyeti ve Almanya Büyükelçilerimize teşekkür ediyorum diye konuştu. 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve büyükelçilerin başlama vuruşuyla başlayan turnuva renkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu. 5 takım halinde 3 gurupta oynanan maçlar sonunda Şampiyonluk kupasını  İngiltereyi 4-0 yenen Keçiören Belediyesi Futbol takımı aldı. 

Spor’un dostluk kardeşlik ve barış’a olan katkısını doyasıya izleme fırsatı bulan Türk sporunun Ve Keçiören Bağlum Spor kulübünün geleceği çocuklarımız turnuva sonunda gerçek kazanan taraftı.

Branşlar Menü