İletişim +90 312 340 06 76
Tarihçe


Kulübümüz resmi anlamda ilk olarak 1963 yılında federe olarak liglere katıldı.
2006 -2007 Futbol sezonuna kadar çeşitli kademelerde defalarca  ANKARA şampiyonluğu, TÜRKİYE bölgesel grup şampiyonlukları ve TÜRKİYE amatör kulüpler şampiyonasında şampiyonluklar elde etmiştir.
2006-2007  Futbol sezonunda  ve 2007-2008  Futbol sezonlarında TÜRKİYE profesyonel 3.Liginde 2 yıl mücadele etti.
Kulübün şu anda faaliyet gösterdiği 24 branşı bulunmaktadır.   
Çeşitli branşlarda milli sporcu ve yaş gruplarında  AVRUPA ve TÜRKİYE şampiyonlarını bünyesinde yetiştirip TÜRK Sporuna kazandırmıştır.
2009 Temmuz ayında yapılan kongre ile Bağlum sporun önüne KEÇİÖREN ismi alınarak adını KEÇİÖREN BELEDİYESİ BAĞLUM SPOR olarak değiştirmiştir. İsim ve yönetim değişikliği sonrası hızla büyüyen Ankara nın sayılı altyapı kulüpleri arasına girmiştir.Daha önce futbol ve taekwondo branşlarında faaliyet gösterirken isim ve yönetim değişikliğinden sonra 24 branş açılarak  1020 sporcu yetiştirilmiş ve faaliyetine kararlılıkla ve başka branşlarda sporcu yetiştirmek için hazırlıklara başlanmıştır.
Tüm bu başarılarda en büyük payı  olan Keçiören Belediyesi'nin destegidir.
2009 Temmuz ayında Keçiören Bağlum Spor Kulübü başkanlığına seçilen Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı REŞAT ÖZCAN 2011 Yılı Şubat ayına kadar görevde bulunarak üstün başarılara imza atmıştır.Çalışma yoğunluğundan dolayı görevi Keçiören Belediye Meclis Üyesi LEVENT KIZILALP’ e devretmiştir.
Keçiören Bağlum spor Kulübü Başkanı LEVENT KIZILALP görevi aldıktan sonra tüm hızıyla çalışmalara devam etmiş ve üstün başarılar elde etmiştir.Spora vermiş olduğu üstün değer neticesinde Avrupa Şampiyonası , Türkiye Şampiyonası , sayısız Altın ,Gümüş , Bronz madalyalar alınmış, kendisine plaketler verilmiştir.
Nisan 2019 Tarihin de  Başkanlığa TUNÇAY ÇİFTESAL seçilmiştir. Daha öncede başkanlık yapan Tunçay ÇİFTESAL, eski başarıları yakalamak için, çok çalışacaklarını ve BAĞLUM SPOR'u laik oldugu yerlere getirmenin çalışmalarını ilk günden itibaren  başladıgını ifade etti. Bu görevi bize laik gören KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI  VE KULÜBÜMÜZÜN  ONURSAL BAŞKANI SAYIN  TURGUT ALTINOK'a Teşekkür ederiz. 
Kulübümüzün amacı  çocuk ve gençlerin kazandıkları bilinç ve ruhun, sportif alana uygulanması suretiyle oluşan başarılı yarışma geleneği ışığında, saygın, istikrarlı, alt yapısı güçlü, spordaki başarısı ile öne çıkan bir spor kulübü olmak sportif gelişmelere katkıda bulunmak, spor eğitimini ve ahlâkını geliştirmek ve toplum arasında sevgi, saygı ve dayanışmayı güçlendirmektir.
2009-2016 YILI
KUPALARIMIZ TOPLAM 1500 KUPA
MADALYALARIMIZ TOPLAM 5000 MADALYA
MİLLİ SPORCULARIMIZ TOPLAM 80 SPORCU